maanantai 13. maaliskuuta 2017

Koulutussuunnitelman edistymisestä

Ryhmämme on viimeisten parin viikon aikana kohdannut haasteita ja koulutussuunnitelman teko on viivästynyt. Emme saaneet yhteyttä pesulaan, johon koulutussuunnitelma oli tarkoitus tehdä, eikä uuden yrityksen löytäminen onnistunut.  Myöhemmin selvisi, että yhteyshenkilömme pesulasta oli ollut lomalla, emmekä sen vuoksi voineet tavoittaa häntä.


Tänään saimme taas yhteyden pesulaan ja päätimme jatkaa koulutussuunnitelman tekoa heille. Sovimme alustavasti haastattelun aikataulusta yhteyshenkilömme kanssa, sekä seuraavan ryhmätapaamisen. Emme tule saamaan koulutussuunnitelmaa valmiiksi viimeiselle luentokerralle, mutta olemme kaikki motivoituineita saamaan tehtävän mahdollisimman nopeasti valmiiksi, kun pääsemme haastattelemaan pesulan toimitusjohtajaa.



Positiivista tilanteessa on myös se, että vastoinkäymisistä ryhmähenki on pysynyt hyvänä ja puhuimme myös kirjallisuuspiirin aikana sitä, kuinka hyvä ryhmästä saatu tuki on ollut tällaisessa tilanteessa. Pesulan toimitusjohtaja vaikuttaa myös erittäin kiinnostuneelta koulutussuunnitelman tekemisestä, mikä vielä osaltaan lisää ryhmän motivaatiota tehtävän tekemiseen.

Lopullinen podcastimme aiheesta tulee olemaan pidempi, mutta alapuolella ote, jossa Suvi kertoo oppisopimuskoulutuksesta yleisesti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti